FOUSKA.EU

Close

Ένα ζωντανό θαύμα. Πώς η Δήμητρα Φώκου απο τη Ρόδο έχασε 100 κιλά (Εικόνες)


Ένα ζωντανό θαύμα. Πώς η Δήμητρα Φώκου απο τη Ρόδο έχασε 100 κιλά (Εικόνες)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Όταν μια γυναίκα θέλει… πάντα μπορεί. Όχι μόνο μια γυναίκα. Όταν ο άνθρωπος θέλει. Όταν αποφασίσει κάτι και είναι έτοιμος γι΄αυτό, συνιστά και παράδειγμα στους γύρω του.

Η ιστορία της Δήμητρας Φώκου είναι ένα παράδειγμα για όλους μας. Σε αυτη την εποχή. του «Ωχαδερφισμού» και της επανάστασης των πληκτρολογίων και του καναπέ. «Έδεσε» το στομάχι της με επέμβαση καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πέθαινε. Ο πνεύμονας της είχε επιβαρυνθεί λόγω των πολλων κιλών και ο γιατρός της έδινε έξι μήνες ζωής.

Η γυναίκα πριν από μερικά χρόνια, αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό της να ζήσει φυσιολογικά, παίρνοντας την απόφαση να χάσει κιλά. Πολλά κιλά. Μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, με την βοήθεια της επιστήμης έχασε 100 κιλά και παρά το γεγονός ότι λόγω της επιβαρυμένης υγείας της, ήρθε πολύ κοντά στον θάνατο, εξομολογείται στη «δ» πως αν έπρεπε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, θα έπαιρνε και πάλι την ίδια απόφαση.
Σήμερα, έχοντας «ξαναγεννηθεί» όπως λέει στη συνέντευξή της, μας περιγράφει την καθημερινότητά της πριν και μετά το χειρουργείο αλλά και την προσωπική μάχη που έδινε επί οκτώ ώρες για να κρατηθεί ζωντανή. «Ηταν ένα μεγάλο μάθημα λέει» και απολαμβάνει υγιής πλέον και γεμάτη ενέργεια την νέα της ζωή.

• Δήμητρα, πόσα κιλά έχασες;
Εχασα συνολικά 100 κιλά.
• Όταν πήγες να κάνεις την επέμβαση πόσα κιλά ήσουν;
Ημουν 155 κιλά!
• Πώς πήρες την απόφαση να κάνεις την επέμβαση;
Τα είχα παρατήσει όλα… Είχα βέβαια την τάση να παχαίνω αλλά πάντα πρόσεχα. Κάποια στιγμή άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου και ξεκίνησα να ψάχνω τι μου συμβαίνει, οπότε ανακαλύπτω ότι έχω πρόβλημα στον θυρεοειδή. Δεν πρόσeξα ιδιαίτερα οφείλω να πω. Είχα και κάποια άλλα προβλήματα που με απασχολούσαν εκείνη την περίοδο, ξεκίνησα να φοράω ριχτά ρούχα και από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα.
• Τον είχες ρυθμίσει τον θυρεοειδή;
Ναι τον είχα ρυθμίσει, αλλά μετά τον θυρεοειδή ξεκίνησε ο… μασελοειδής! Να μην τα ρίχνουμε όλα στον θυρεοειδή. Ημουν όλη μέρα νηστική και μετά τις 20.00 έτρωγα ό,τι έβρισκα μπροστά μου. Εκανα παρέα και με μια καλή φίλη που είχε σουβλατζίδικο και μαζευόμασταν εκεί τα βράδια, οπότε καταλαβαίνεις…
• Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα έφτασες στα 155 κιλά;
Μέσα σε πέντε χρόνια!
• Από πόσα κιλά;
Από περίπου 60 με 65 κιλά, εκεί κυμαινόταν το βάρος μου όλα τα προηγούμενα χρόνια. Όταν έβαλα τα πολλά κιλά, ξεκίνησα τις δίαιτες, έχανα πέντε κι έβαζα δέκα… Όταν φτάσεις πια σε αυτά τα κιλά και ξεφύγει τόσο πολύ η κατάσταση, πολύ δύσκολα επανέρχεσαι.

Πηγή:dimokratiki

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU