FOUSKA.EU

Close

Θυμόσαστε τον νεκρό 27χρονο κοσμηματοπώλη; Γι’ αυτόν γιατι δεν κάνατε πορεία;


Θυμόσαστε τον νεκρό 27χρονο κοσμηματοπώλη; Γι’ αυτόν γιατι δεν κάνατε πορεία;

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Την ώρα που κάποιοι κανουν πορεία για τον Ζακ…έρχομαι να σας θυμίσω μια είδηση απο το 2015. Τοτέ που τα κανάλια μετέδιδαν οτι κατέληγε ο 27χρονος κοσμηματοπώλης, ο οποίος δέχθηκε τα πυρά του αδίστακτου ληστή, μέσα στο κατάστημα του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Ομως για το παλικάρι αυτο δεν ειδα καμια πορεία…

Ο 27χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιά από τα πυρά 38χρονου ομογενή από τη Γεωργία και είχε μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Ο αδίστακτος άντρας εισήλθε σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Νεάπολης, εντός του οποίου βρίσκονταν ο 27χρονος και η 54χρονη μητέρα του και αφού αρχικά πυροβόλησε εκφοβιστικά, τους ζήτησε να τοποθετήσουν εντός σακιδίου, διάφορα κοσμήματα, η αξία των οποίων ανέρχεται, στις 20.000 ευρώ περίπου.

Ο 27χρονος αντέδρασε με συνέπεια ο 38χρονος να πυροβολήσει εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

Κατά τη διαφυγή του με κλεμμένη μοτοσικλέτα ο δράστης εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο. Μετά από σύντομη καταδίωξη, ο 38χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, έπεσε στο οδόστρωμα και συνελήφθη.

Από το σημείο σύλληψης του δράστη, περισυλλέγησαν, ένα σακίδιο με τα κοσμήματα που αφαιρέθηκαν από το κατάστημα και ένα πιστόλι, που περιείχε τρία φυσίγγια.

Σημειώνεται ότι, ο συλληφθείς είχε αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου όπου εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης, που αφορούσε σε αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Γι’ αυτο το παλικάρι δεν είδα ούτε διαμαρτυρίες ούτε διαδηλώσεις ούτε πορείες…

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU