FOUSKA.EU

Close

Σαρώνει η Σπυροπούλου: Δείχνει το πραγματικό της κορμί χωρίς Photoshop και αποθεώνεται Χωρίς Κόμπλεξ, Χωρίς Ρετούς (Pics)


Ίδια μέρα, ίδιο μαγιό, ίδια Κωνσταντίνα. Το ρετούς, όμως, έκανε τη διαφορά!

Τα γυαλιά έβαλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε όλους εκείνους που σχολίασαν αρνητικά το χυμώδες κορμί της, κάνοντας λόγο για περιττά κιλά.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η πρώην παρουσιάστρια, μπορεί να έχασε αρκετό βάρος κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομήνικο, η επιστροφή της στην Ελλ…

Ίδια μέρα, ίδιο μαγιό, ίδια Κωνσταντίνα. Το ρετούς, όμως, έκανε τη διαφορά!

Τα γυαλιά έβαλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε όλους εκείνους που σχολίασαν αρνητικά το χυμώδες κορμί της, κάνοντας λόγο για περιττά κιλά.

Η πρώην παρουσιάστρια, μπορεί να έχασε αρκετό βάρος κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομήνικο, η επιστροφή της στην Ελλάδα, όμως, την οδήγησε στο να πάψει να στερείται.

Το κορίτσι έφαγε, πέρασε καλά και κυκλοφορεί πλέον ξανά με το χυμώδες του κορμί χωρίς να την ενδιαφέρει κανείς και τίποτα.

Φαίνεται πως η εμμονή ορισμένων περιοδικών να πλασάρουν την οφθαλμοφανέστατα fake – κατά πολλούς αψεγάδιαστη- εικόνα των celebrities, με αποτέλεσμα μία εμφάνιση της Κωνσταντίνας στην παραλία να παρουσιαστεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις 6 Ιούν, 2018 στις 5:29 πμ PDT

Και οι δύο φωτογραφίες που ανήρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά. Μοιάζουν όμως να απεικονίζουν άλλη γυναίκα!

Στη μία βλέπουμε την Σπυροπούλου με ένα υγιές, μπαμπάτσικο κορμί το οποίο οφείλεται εν μέρει στην κακή λήψη και στην άλλη μια Κωνσταντίνα μείον (τουλάχιστον) 15 κιλά. Η ίδια τις έβαλε δίπλα δίπλα σχολιάζοντας με χιούμορ: «Όλες οι οπτικές καλοδεχούμενες, όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας! Η ουσία σε κάθε περίπτωση είναι ίδια! Αγαπώ το σώμα μου και αισθάνομαι μια χαρά

#QueenDina #LoveMyself #Me».

Άφησε, βέβαια, να εννοηθεί πως ούτε η πρώτη λήψη αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα αλλά δε βαριέσαι… Το περιοδικό έδωσε τη φαρμακερή απάντησή του!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello) στις 6 Ιούν, 2018 στις 6:14 πμ PDT

Όλοι έχουμε κακές λήψεις στο βιογραφικό μας!

Πηγή: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: fanpage.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU