FOUSKA.EU

Close

Η κηδεία της Νατάσας Βαρέλα… η σχέση με την μητέρα της και τα ψυχοφάρμακα


Η κηδεία της Νατάσας Βαρέλα… η σχέση με την μητέρα της και τα ψυχοφάρμακα

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Το τελευταίο ρεπορτάζ για την Νατάσα θα γραφτεί αύριο Τρίτη στη Μητρόπολη Μεγάρων στις 18.30 το απόγευμα. Εκεί φιλαράκια και συγγενείς θα αποχαιρετήσουν αυτό το πολύ γλυκό κορίτσι που έφυγε τόσο πρόωρα απο την ζωή.

Φίλοι και συγγενείς κάνουν λόγο για εγκληματική αμέλεια. Λένε πώς είχε το πρόβλημα και δεν έδινε σημασία. Άλλοι πάλι αναφέρονται στην μητέρα της.

Παιδί χωρισμένων γονιών η Νατάσα προσπαθούσε να έχει καλές σχέσεις με την μάνα της, η οποία είχε ξαναφτιάξει την ζωή της. «Γιατί δεν την πήρε η μάνα της απο το μαλλί να την πάει στο νοσοκομείο” μας λέει μια φίλη της και συμπληρώνει «Δεν ήταν ανήλικη αλλά όταν βλέπεις ή ξέρεις το παιδί σου πώς υποφέρει τι περιμένεις;”.

Ίσως να έχει δίκιο. Απο την άλλη και σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η Νατάσα το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή με ψυχοφάρμακα.

Οι κρίσεις πανικού που είχε την απομόνωναν με αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό να ακολουθεί βαριά φαρμακευτική αγωγή για α επανέλθει. Υπήρχαν ημέρες που ήταν πολύ χαλαρή και άλλες βυθισμένη σε σκέψεις και προβληματισμό.

Προφανώς όλα αυτά επηρέασαν την κατάσταση της. Αλλά τα ερωτήματα παραμένουν.

Πώς είναι δυνατόν να πονάει την τελευταία ημέρα απο το πρωϊ και να μην ασχοληθεί κανείς μαζί της;

Πώς είναι δυνατόν τον τελευταίο καιρό να έχει δίπλα της μόνο την Βασιλική Πετρίδου-συνεργάτιδα της στο κανάλι- η οποία έκανε ότι περνούσε απο το χέρι της με γιατρούς και με νοσοκομεία και ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον;

Πόσο ρόλο έπαιξε στο να φτάσει σε αδιέξοδο η σχέση και ο χωρισμός της;

Κάποια στιγμή θα απαντηθούν όλα. Λίγη υπομονή…

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU