FOUSKA.EU

Close

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε το κορμί της χωρίς ρετούς. Κυτταρίτιδα, δίπλες [φωτο]


Ελένη Μενεγάκη: Δείτε το κορμί της χωρίς ρετούς. Κυτταρίτιδα, δίπλες [φωτο]

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Δείτε το κορμί της Ελένης Μενεγάκη χωρίς ρετούς.

Η αγαπημένη τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις οικογενειακές της διακοπές στα Κουφονήσια και δεν παύει να στέλνει «κύματα καύσωνα» στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Ο φωτογραφικός φακός την πετυχαίνει την στιγμή που βγάζει το παρεό της αποκαλύπτοντας το καuτό και λευκό micro-bikini της και φοράει το μίνι σορτσάκι της.

Τα σχόλια δικά σας.


Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεων της, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια της σε νησιά του Αιγαίου.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους ακόλουθους της στιγμές από τις εξορμήσεις της.

Το τελευταίο διάστημα κρατά ενήμερους τους φίλους και θαυμαστές της για την καθημερινότητα της, δημοσιεύοντας μια πληθώρα από φωτογραφίες.

A post shared by @ elenimenegaki on Jul 11, 2018 at 5:51am PDT

A post shared by @ elenimenegaki on Jul 11, 2018 at 12:10am PDT

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.gossiplife.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU