FOUSKA.EU

Close

Απάντηση φωτιά διευθυντή Κολλεγίου Αθηνών στον Σαμαρά: «Βαθιά αγράμματος, βάρβαρος και…»


Απάντηση φωτιά διευθυντή Κολλεγίου Αθηνών στον Σαμαρά: «Βαθιά αγράμματος, βάρβαρος και…»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ποια η απάντηση φωτιά του πρώην διευθυντή του Κολλεγίου Αθηνών στον Αντώνη Σαμαρά;

Πραγματικά «πύρινη» απάντηση επιφύλαξε στον Αντώνη Σαμαρά ο πρώην διευθυντής του Κολλεγίου Αθηνών, Κώστας Κοντογιάννης, με αφορμή τον σάλο που έχει προκύψει σχετικά με την απόλυση της καθηγήτριας που μονόγραψε την κόλλα του γιου του, καθώς είχε αντιγράψει.

Μπροστά στις απειλές του πρώην πρωθυπουργού ο Κώστας Κοντογιάννης απαντά με σφοδρότητα, κάνοντας λόγο για διαρκή ρουσφέτια στο Κολλέγιο -όπου προεδρεύει ο αδερφός του Αντώνη Σαμαρά– τηλεφωνήματα που έχει δεχτεί προκειμένου να ικανοποιήσει αιτήματα, ενώ σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι «το θέμα δεν είναι τι έκανε το κακομαθημένο παιδάκι σου.

Παιδί είναι θα κάνει και καμία χαζομάρα. Το θέμα δεν είναι ούτε η στημένη απόλυση της εκπαιδευτικού».

Στη συνέχεια ξεσπά ακόμη πιο σφοδρά, λέγοντας:

Το Δράμα είναι ότι 1. Ο τζουτζές σου δε διστάζει να λιντσάρει την άτυχη καθηγήτρια που είχε την ατυχή έμπνευση να αντιμετωπίσει το βλαστάρι σου ως μαθητή και όχι ως χυδαίο γαλαζοαίματο, και μάλιστα να την λιντσάρει όχι όσο ζούσε, αλλά τώρα που είναι πεθαμένη.

2. Ότι τόσο εσύ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελίζοντας τη λέξη και το νόημά της.

Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι κάποιος για να λειτουργεί όπως εσύ και ο σμπίρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος…

Gepostet von Costis Kontogiannis am Sonntag, 12. August 2018

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.fimes.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU