FOUSKA.EU

Close

Γιατί χώρισε την Καλογρίδη ο Λυκουρέζος. Όλη η αλήθεια


Γιατί χώρισε την Καλογρίδη ο Λυκουρέζος. Όλη η αλήθεια

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Το «εργάκι” δεν προχωρούσε εδώ και καιρό. Και στο τέλος ο Λυκουρέζος αποφάσισε να αποχωρήσει. Να τελειώσει την σχέση αυτή που απο την αρχή προκάλεσε περισσότερα ερωτηματικά παρά την αποδοχή των «πολλών”.

Το ρεπορτάζ μας είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο Αλέξανδρος κουράστηκε με την υπερπροβολή και την έκθεση. Το σημαντικότερο όμως κομμάτι έχει να κάνει με την υγεία του. Βλέπετε είναι ένας ανθρωπος μεγάλος σε ηλικία που το μόνο μέλλημα του είναι η υγεία του. Μια υγεία που τον τελευταίο καιρό έχει κλονιστεί.

Δεν ήθελε και δεν μπορούσε να ακολουθήσει την μόνιμη επιθυμία της Καλογρίδη να «φαίνεται”. Να απασχολεί. Άλλωστε είναι ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποινικολόγων, με χιλιάδες δίκες και επιτυχίες στην αγορά και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χαλάσει κι άλλο το προφίλ του.

Αυτά για να μαθαίνετε την αλήθεια και μόνο…

ΥΓ. Μπορεί ωστόσο να τα ξαναβρούν… και να είναι μια σοβαρή κρίση στην σχέση τους… οπότε ΟΨΟΜΕΘΑ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU