FOUSKA.EU

Close

Ρίκα Βαγιάνη: Η άνιση μάχη με τον καρκίνο και το διπλό χτύπημα! (βίντεο)


Ρίκα Βαγιάνη: Η άνιση μάχη με τον καρκίνο και το διπλό χτύπημα! (βίντεο)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο θάνατος της γνωστής δημοσιογράφου Ρίκας Βαγιάνη αυτή τη στιγμή έχει συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο!

Η δημοσιογράφος που απείχε από την τηλεόραση για χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο από την οποία και βγήκε χαμένη. Διαβάστε παρακάτω...

Η καλή της φίλη Μαίρη Παναγάκου αποκάλυψε το ιστορικό της μάχης που έδινε η δημοσιογράφος στην εκπομπή Splash.

Η ίδια ανέφερε πως η Βαγιάνη την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάθει ανακοπή και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, ενώ μέχρι να πεθάνει δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον.

Η δημοσιογράφος πάλευε 5 χρόνια με τον καρκίνο και την πρώτη φορά κατάφερε να βγει νικήτρια, αφού νοσηλεύτηκε στην Αυστραλία με τη βοήθεια του άντρα, Νίκου Στεφανή της που είναι ψυχίατρος.

Τη δεύτερη φορά που της χτύπησε την πρώτη νοσηλεύτηκε πρώτα σε δημόσιο και μετά σε ιδιωτικό νοσοκομείο, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να το ξεπεράσει.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU