FOUSKA.EU

Close

Νίκος Ταχτσίδης. Την προηγούμενη ημέρα πάντρευε και την επόμενη πέθανε (Βίντεο)


Νίκος Ταχτσίδης. Την προηγούμενη ημέρα πάντρευε και την επόμενη πέθανε (Βίντεο)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Τελέστηκε χθές στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Κιλκίς η κηδεία του Νίκου Ταχτσίδη. Του δημοτικού συμβούλου που έφυγε σε ηλικία μόλις 51 ετών. Ο Νίκος ήταν αντιδήμαρχος, ενεργός δημοτικός σύμβουλος στην περιοχή επι σειρά ετών ενώ σε μικρή ηλικία είχε κατέβει και ως ανεξάρτητος Δήμαρχος. Θλίψη και στεναχώρια για τον αδόκητο χαμό του εξέφρασαν τόσο συνάδελφοί του αλλά και πλήθος κόσμου που παρέστη στην εξόδιο ακολουθία.

Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση και το μοιράζομαι μαζί σας είναι το πόσο μάταιη και απροσδόκητη είναι η ζωή. Την προηγούμενη ημέρα ο Νίκος πάντρευε με πολιτικό γάμο ένα ζευγάρι στο Δημαρχείο και την επόμενη πέθανε. Μάλιστα σητν σελίδα του έγραφε: «Σήμερα γάμος γίνεται…….
Σάββατο 4-8-18 στο Δημοτικό κατάστημα του Δροσάτου τελέστηκε ο πολιτικός γάμος του Σπυρίδωνα Δημητριάδη και της Παρθένας Αποστολίδου.
Σπύρο και Πόπη να ζήσετε με σεβασμό, αγάπη και ευτυχία.”.

Οι εικόνες και το βίντεο δείχνουν πολλά. Δείχνουν το χιούμορ του αλλά και την αγάπη που είχε στους νέους.

Δείχνουν πώς η ζωή είναι μικρή και πώς δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο…

Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU