FOUSKA.EU

Close

Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι; Ξανά μαζί Λιάγκας-Σκορδά;


Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι; Ξανά μαζί Λιάγκας-Σκορδά;

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η Σκορδά θα παραμείνει στο Πρωινό και θα προσπαθήσει να «ανέβει» καθώς πέρσι δυσαρέστησε τον ΑΝΤ-1 με τις χαμηλές πτήσεις. Σε τέτοιο βαθμό που απο τώρα, απο το καλοκαίρι στελέχη του καναλιού κάνουν λόγο για την «τελευταία χρονιά» της.

Αλλάζει και το πάνελ-αν και κάποιοι έφυγαν μόνοι τους-όπως ο Τσουρός που δέχθηκε πολύ καλή πρόταση από τη Ναταλία Γερμανού και έδειξε δυσαρεστημένος τόσο απο την στάση της «κεντρικιάς» αλλά και απο τα στελέχη του καναλιού.

Ο Ποφάντης όμως δεν αστειεύεται. Και δεν αστειεύται μιας και έχει χρονικό περιθώριο «ανάστασης» του μαγαζιού. Μαθαίνω δε πώς δεν είναι διατεθειμένος να παραλάβει μια αποτυχημένη χρονιά και να τη συνεχίσει στις πλάτες του.

Θα σφίξει τα ζωνάρια. Έτσι τις επόμενες μέρες θα συζητήσει και με τον Λιάγκα που δεν του έχει φύγει η καούρα για την ενημέρωση. Φυσικά δεν συζητάμε για την ώρα του Παπαδάκη, ούτε θα «φάει» την πρώην του. Ίσως τα Σαββατοκύριακα…διαφορετικά θα κάνει μια ενημεpωτική εβδομαδιαία εκπομπή.

Ωστόσο από τώρα έχει ξεκαθαρίσει ο Ποφάντης πως δεν τον ενδιαφέρουν τα προσωπικά των στελεχών του καναλιού. Θα κάνει ότι χρειαστεί για να στηρίξει το πρόγραμμα συνολικά και οι καλεσμένοι θα έχουν την ίδια μεταχείριση.

Αυτό σημαίνει πως ο Λιάγκας με τη νέα του εκπομπή όπως θα συνέβαινε με κάθε άλλο, θα περάσει από την εκπομπή της Σκορδά. Ίσως θα είναι και η μόνη σίγουρη μέρα που η Σκορδά θα κάνει νούμερα.

Το μόνο που περιμένουν είναι να τα βρουν στους συνεργάτες και στο οικονομικό καθώς ο Λιάγκας θέλει και κάποιους συγκεκριμένους για τους οποίους ο Αντ1 έχει δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU