FOUSKA.EU

Close

Δύσκολες ώρες για την Μαρέβα Μητσοτάκη! Ο θάνατος που την τσάκισε!


Δύσκολες ώρες για την Μαρέβα Μητσοτάκη! Ο θάνατος που την τσάκισε!

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβα Μητσοτάκη, αφού πέρα από τις φονικές πυρκαγιές που μας βύθισαν όλους στο πένθος, η ίδια έχασε και ένα αγαπημένο της πρόσωπο!

Ο φίλος και στενός συνεργάτης της Μαρκ έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, αφήνοντας την τελευταία του πνοή μια εβδομάδα πριν. Διαβάστε παρακάτω....

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram του είπε το τελευταίο αντίο της επιλέγοντας μία φωτογραφία από επίσκεψή τους στα Χανιά.

«Έχει περάσει μία εβδομάδα και η καρδιά μου πονάει το ίδιο αν όχι περισσότερο», σχολίασε η επιχειρηματίας στη λεζάντα της φωτογραφίας συμπληρώνοντας με λόγια αγάπης και εκτίμησης.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU