FOUSKA.EU

Close

Τραγικές ώρες για σύζυγο Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη: Δυστυχώς…Τι συνέβη


Τραγικές ώρες για σύζυγο Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη: Δυστυχώς…Τι συνέβη

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ποιες τραγικές ώρες περνά η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα Ρούλα Ρέβη;

Την Κυριακή η φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη έχασε τον πατέρα της ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μπαμπάς της Ρούλας Ρέβη δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας ούτε ήταν μεγάλος σε ηλικία, αν αναλογιστεί κανείς ότι απέκτησε την κόρη του Ρούλα σε ηλικία μόλις 19 χρόνων.

«Οι γονείς μου, όταν με γέννησαν, ήταν μόλις 16 και 19 χρόνων – είχαν μάλιστα αποκτήσει άλλο ένα παιδί δύο χρόνια προηγουμένως, την αδελφή μου.

Είχαν ερωτευτεί πολύ όταν πρωτογνωρίστηκαν, κλέφτηκαν, τους πιάσανε, τους πάντρεψαν κι εμείς, τα παιδιά, ουσιαστικά μεγαλώσαμε με τη γιαγιά και τον παππού, τους γονείς του μπαμπά μου» είχε πει σε συνέντευξή της η Ρούλα Ρέβη λίγα χρόνια πριν.

Η κηδεία τελέστηκε χθες από το Νεκροταφείο της Νίκαιας, σε στενό κύκλο. Τρεις μήνες πριν η φωτογράφος είχε πει το στερνό «αντίο» και στον πεθερό της Γιάννη Τότσικα, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

Τότε μάλιστα τον είχε αποχαιρετήσει με μια φωτογραφία -προφανώς τραβηγμένη από την ίδια- όπου ο παλαίμαχος ηθοποιός ήταν ανάμεσα στους δύο γιους του Αποστόλη και Θανάση, οι οποίοι τον φιλούσαν στο μάγουλο.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.fimes.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU