FOUSKA.EU

Close

Μητέρα ανεβάζει συνέχεια «τολμηρές» φωτογραφίες της στο instagram, αλλά μόλις είδαμε ΠΟΙΟΣ την τραβάει; Μείναμε άφωνοι!



Η Summers VonHesse από το Fallon της Nevada είναι παντρεμένη και έχει δύο μικρά παιδιά. Έγινε σταρ στο διαδίκτυο όταν βρήκε έναν μάλλον αντισυμβατικό τρόπο για να στηρίξει την οικογένεια της.
Όλα ξεκ…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.



Η Summers VonHesse από το Fallon της Nevada είναι παντρεμένη και έχει δύο μικρά παιδιά. Έγινε σταρ στο διαδίκτυο όταν βρήκε έναν μάλλον αντισυμβατικό τρόπο για να στηρίξει την οικογένεια της.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο φθινόπωρο, όταν η Summers ανέβασε μερικές τολμηρές φωτογραφίες της για δική της ευχαρίστηση. Η 30χρονη είναι περήφανη για κάθε ραγάδα από τις εγκυμοσύνες της και αισθάνεται άνετα με το σώμα της.

Τις φωτογραφίες τράβηξε ο άντρας της Summers, ο οποίος την στηρίζει πλήρως. Αρχικά ξεκίνησε σαν πρότζεκτ για να τονώσει την αυτοπεποίθηση της Summers, αφού μετά την γέννα του δεύτερου παιδιού της δεν αισθανόταν ελκυστική. Οι φωτογραφίες ήταν ένας τρόπος να μάθει να αγαπά τον εαυτό της ξανά.

Η σελίδα της έχει πάνω από 800 τακτικούς συνδρομητές και βγάζει περίπου 14.000 δολάρια το μήνα. Η Summers θέλει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να ικανοποιήσει ένα από τα όνειρα της: να φτιάξει ένα καταφύγιο για κακοποιημένα και εγκαταλελειμμένα άλογα. Αρχικά ήταν ένα μακρινό όνειρο, αλλά πλέον μπορεί να το πραγματοποιήσει χάρη στα επιπλέον χρήματα που βγάζει από την σελίδα.

Παρ’όλο που έχει δεχτεί κριτική για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, η ίδια αποφασίζει σε ποιον τις δείχνει. Και με την βοήθεια του συντρόφου της έχει βρει τρόπο να αγαπήσει το σώμα της ξανά.

hefty.co
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU