FOUSKA.EU

Close

Νεκρός ο Madclip – Ντροπή. Έκαναν πλιάτσικο με τον τράπερ μέσα στο αυτοκίνητο


Νεκρός ο Madclip – Ντροπή. Έκαναν πλιάτσικο με τον τράπερ μέσα στο αυτοκίνητο

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Απάνθρωπο… ξεδιάντροπο. Να βλέπεις έναν άνθρωπο να αφήνει την τελευταία πνοή του και εσύ να κλέβεις. Βγήκε ο Παππούς του άτυχου τράπερ και μίλησε για τον κλεμμένο σταυρό του καλλιτέχνη και το χαμένο κινητό του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας επι μία ώρα… μέχρι δηλαδή να φτάσει το πυροσβεστικό όχημα και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, πολλοί νεαροί βρέθηκαν στην σκηνή του τροχαίου απο περιέργεια. Όταν κατάλαβαν τι συνέβαινε προέβησαν σε ένα χυδαίο πλιάτσικο… κλέβοντας απο τους καθρέφτες και το τασάκι του πανάκριβου αυτοκινήτου του Madclip μέχρι και προσωπικά αντικείμενά του. Πολύ πιθανό και τον σταυρό με την αλυσίδα που φορούσε ο νεκρός.

Αν η οικογένεια ψάξει τις κάμερες των γύρω ακινήτων θα μπορέσει να διαπιστώσει ποιος και τι έχει πάρει… απο το αυτοκίνητο.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU